Reparatiewerk

STUCWERK

Hebt u reeds bestaand stucadoorswerk met beschadigingen, dan is het vaak mogelijk om dit te restaureren. Bij restauratie van uw stucwerk kunt u kiezen voor behoud van zoveel mogelijk oorspronkelijk materiaal, maar ook voor geheel nieuw stukadoorswerk dat een exacte kopie van het origineel is. Bij de eerste optie is kleurverschil praktisch onvermijdelijk; het precies afstemmen van de kleur van gerepareerd stukadoorswerk op die van oorspronkelijk stucadoorswerk is een haast onmogelijke opgave. Hierdoor is het sausen van historische stucdelen en stukwerk eigenlijk de enige keuze.

 
 

SCHILDERWERK

Buitenschilderwerk kan door weersomstandigheden erg aangetast zijn. Deuren, kozijnen en raamhoeken zijn gevoelig voor houtrot en bladderende verf. Ook wanneer houtrot of een ander kwaad bij geconstateerd wordt, kunnen wij ook de reparatie op ons nemen. Een goede reparatie gevolgd door goed schilderwerk buiten, is de meest verstandige keuze. Ook voor reparaties in huis, bent u bij ons aan het juiste adres. 

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op.

 
 

Spackspuitwerk

Wanden en plafonds kunnen beschadigd zijn door krassen, gaten of waterschade. Deze kunnen gerepareerd worden. Gaten in de wanden worden gevuld en worden daarna afgekorreld in de zelfde structuur. Bij waterschade zullen de losse delen eerst verwijderd moeten worden, daarnaast is het noodzakelijk om de wanden eerst te isoleren tegen het terugkeren van de gele vlekken. Daarna wordt de meslaag aanbracht en wordt het afgekorreld in dezelfde structuur. Bij krassen op de wanden is het noodzakelijk om eerst te constateren wat de staat is van de wanden. Een vrijblijvende bezichtiging is mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.  

of bel 0614525543.